Rreth nesh

Sport Vision është rrjeti më i madh i dyqaneve sportive në Shqipëri, me eksperiencë që nga viti 2000 në tregëtimin e produkteve sportive.
Kompania jone është DISTRIBUTORI i Nike në Shqiperi dhe përfaqësues ZYRTAR për tregëtimin me shumicë dhe pakicë të firmave sportive si: Adidas, Reebok, Puma, Champion, Sergio Tacchini, Umbro, Ellesse, Lonsdale, Slazenger, Converse, Ipanema, Rider, New Balance, Brugi, Action, Ring Sport, Carrera, Vans, Speedo, Ralph Lauren Polo, Asics, Lacoste, Lotto, Cat.
Sport Vision është një nga kompanitë e para sportive që ka sjellë në tregun shqiptar firmat sportive origjinale më me emer në tregun ndërkombëtar .

Gjithmonë duke realizuar tregëtimin e artikujve 100% origjinalë dhe duke promovuar tek të gjithë klientet e vet teknologjitë dhe risitë më të fundit të modës sportive.
Qëllimi kryesor është që gjithmonë të plotesojmë çdo kërkesë të klientëve tanë, pritshmëritë e tyre për të qenë gjithmonë koherentë me trendet më të reja të artikujve sportivë.

Tek ne klientët tanë mund të gjejnë çfare do lloj artikulli që kanë parë në faqen zyrtare të internetit të kompanive simotra të veshjeve sportive. Mund të prekin atletet, veshjet të cilat mbajnë emrin e sportistëve më të njohur në rang ndërkombëtar.
Të gjitha produktet tona vijnë të çertifikuara nga standartet më të larta të çertifikimit për të gjithë ata që duan të bëjnë një investim afatgjatë për stilin e tyre sportiv.

Firma e mirënjohur “Adidas” ka ardhur në tregun shqiptar nëpërmjet dyqanit të parë Adidas Koncept Store, rr.Myslym Shyri – Tiranë, më pas Adidas Koncept Store, Vlorë dhe duke pasuar më tej me dyqanet e rradhës sipas kërkesave dhe standardeve të firmës.
Ky standard nën menaxhimin profesional dhe me një mbështetje të fortë nga zyra e përgjithshme e kompanisë Adidas në metodologjinë e shitjeve dhe formave të marketingut garanton një biznes të suksesshëm. Shumë nga klientët tanë e  kane kuptuar më së miri vlerën e produkteve origjinale.

Ne kemi arritur që klientët tanë të ndërgjegjësohen për kualitetin e firmës dhe të miqësohen me gjithë akivitetet e kompanisë sonë, duke bërë të tyret trendencat më të fundit të modës sportive.

Duke qenë për një kohë të gjatë në treg dhe duke punuar me integritet dhe seriozitet ndaj çdo klienti, kompania jonë është zhvilluar edhe më tej duke hapur edhe 6 dyqane të tjera për të gjithë fanatikët e artikujve sportivë cilësor në gjithë vendin.
Ju mirëpresim në dyqanet tona, në çdo moment për të prekur cilesinë e vërtetë të artikujve sportivë.

QESE SPV 1 (2)