Shërbimet

Sport Vision ka qenë prej vitesh prezent në tregun shqiptar të veshjeve sportive. Gjithë këto vite janë shndërruar në sherbime cilësore, produkte nga më të mirat dhe shërbime profesionale ndaj çdo klienti që kërkon artikujt e firmave që zyrtarisht përfaqësojmë.

Tek Sport Vision i gjithë stafi është i fokusuar për ta kthyer vizitën tuaj në dyqanet tona në një eksperiencë të mirë për të informuar mbi teknologjinë dhe risitë më të fundit të veshjeve sportive.
Gjithmonë fokusi kryesor qëndron tek informimi i klientit mbi të gjithë artikujt, çmimet përkatëse, avantazhet praktike të artikujve tanë dhe ofertat fantastike që kemi çdo muaj të vitit.
Ne ofrojme :

  • Veshje sportive (uniforma për sporte të ndryshme, kostume, t-shirts, bluza, tuta, etj)
  • Atlete për çdo aktivitet sportiv dhe jo vetëm (futboll, basketboll, volejboll, atletikë, tenis, ecje, etj)
  • Aksesorë dhe vegla fitnesi nga më të ndryshmet
  • Veshje, atlete edhe produkte të tjera që mbajnë firmën e yjeve të botës sportive.

Na ndiqni në faqen tonë zyrtare në internet dhe në kanalet zyrtare të rrjeteve sociale, për të mësuar ofertat më të fundit në lidhje me produktet tona. Bëhuni pjesë e komunitetit tonë për të përfituar nga çmimet konkurruese dhe ofertat fantastike.

QESE SPV 1 (2)