në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

pagesa cash dhe pagesa me kartë

+35544511222

Këtë vit zgjedhja është e thjeshtë! Ne kemi përgatitur një ofertë adidas që do të tërheq çdo nxënës shkolle. Fillimi i vitit shkollor është më argëtues nëse zgjidhni brand-in tuaj të preferuar!

Tërhiq vëmendjen e të gjithëve! adidas sjell prerje moderne që kombinohen lehtë për t'i treguar të gjithëve stilin sportiv-modern. Zgjidhni atletet që do t'i japin një stil të veçantë veshjes tuaj, kombinojini ato me një çantë shpine të mrekullueshme dhe filloni aventurat e reja shkollore!