Si të blini

KENI NEVOJË PËR NDIHMË?

NA KONTAKTONI NË +35544511222 OSE NË [email protected].

Ju filloni regjistrimin duke klikuar mbi linkun  "regjistrimin" në këndin e sipërm të djathtë të ekranit ose duke klikuar KËTU.

Në dritaren për regjistrim plotësoni të dhënat tuaja dhe klikoni në butonin e regjistrimit. 

Pas konfirmimit, do të merrni njoftimin për fillimin e procesit të regjistrimit. Në adresën e emailit që keni përdorur për regjistrim, do të merrni udhëzime për përfundimin e procesit të regjistrimit.

Gjeni email dhe klikoni brenda linkut.

Pas kësaj ju do të ridrejtohet në faqen tonë dhe ju do të njoftoheni se regjistrimi është i suksesshëm. Pas kësaj ju do të merrni email me ju të dhënat e nevojshme.

 

Shfletimi mund të bëhet duke klikuar në cilindo opsion nga menuja (meshkuj, femra ...) ose ndonjë nga opsionet nga menyja e poshtme.

Për më tepër ju mund të kërkoni duke përdorur filtra në anën e majtë ku mund të vendosni llojin, gjininë, qëllimin, markën ose moshën.

Ju mund të zgjidhni artikullin me kliko mbi imazhin e produktit ose me klikim paraprak të shpejtë. Zgjidhni madhësinë që dëshironi (hapi A), pastaj klikoni mbi butonin BLERJE (hapi B).

Artikulli tani është në shportën tuaj. Kur klikoninë ikonën e shportës ju hapni faqen për konfirmimin e porosisë.

Kodin e promovimit mund të përdorni nëse jeni regjistruar dhe keni hyrë në faqe. Në shportën poshtë artikujve të porositur mund të gjeni fushën KODI PROMOCIONAL në të cilin vendosni kodin e promovimit (hapi A), dhe pas kësaj klikoni butonin PËRFITONI NJË ZBRITJE (hap B).

Në pjesën e poshtme të faqes në shportën tënde mund të gjeni butonin KONFIRMO, duke klikuar këtë ju konfirmoni porosinë tuaj.

Si konfirmim ju do të kaloni në një faqe të re POROSI E SUKSESSHME dhe një njoftim me e-mail për porosinë e bërë.