Kërkoni faqen e internetit
TRANSPORT FALAS

në të gjithë Shqipërinë

NA KONTAKTONI:

+35544511222

KENI NEVOJË PËR NDIHMË PËR TË BËRË POROSI?

   

Ne shpresojmë që ju e pate dhe bëtë stërvitjen 10 minutëshe për “zgjimin” e gjithë trupit. Por nëse ju merreni me fitness rregullisht, dhe thjesht e zhvendosët stërvitjen tuaj nga palestra në shtëpi, ne besojmë që do ishte mire të përmirësoni ushtrimet tuaja. Shumë paisje sportive mund të bëhen pjesë e “palestrës” tuaj në shtëpi dhe do ju ndihmojnë duke e bërë stërvitjen tuaj në shtëpi më interesante. Më poshtë gjeni sugjerimet tona:

Detaje

Situata në të cliën ndodhemi nuk na lejon të shkojmë në palestër, dhe ushtrimet jashtë nuk rekomandohen. Por kjo nuk duhet të na ndalojë së stërvituri. Edhe pse ju nuk mund të bëni ushtrime të nje intensiteti të lartë: high-intensity interval training (edhe pse kjo është e mundur – lexoni blog-un tone dhe mësoni se si është e mundur), me siguri mund të gjeni 10 minuta nga koha juaj dhe të bëni stërvitjen që do të “zgjojë” trupin tuaj.

Detaje

SUGJERIMI YNË

LAJME

USHTRIME TE PERZGJEDHURA TE INSTRUKTOREVE ME TE NJOHUR TE FITNESS-IT QE NUK KERKOJNE
GARA NUK MBARON KURRË ME UNDER ARMOUR CHARGED ROGUE
string(0) ""
string(0) ""