TRANSPORT FALAS

në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

MËNYRAT E PAGESËS

pagesa cash dhe pagesa me kartë

NA KONTAKTONI:

+35544511222

KENI NEVOJË PËR NDIHMË PËR TË BËRË POROSI?

   

Atlete të përshtatshme për distanca të largëta dhe terrene të ndryshme
Detaje
Atlete të rehatshme për vrapim
Detaje

GJENI ATLETE TË PËRSHTATSHME

Zgjedhja e atleteve të duhura është rregulli i parë i pashkruar kur filloni në gara. Ju duhet të mbani shënime se sa herë në javë vraponi, sa milje dhe në çfarë baze

MATNI ME SAKTËSI MASËN E KËMBES DHE VENDOSNI NUMRIN E DUHUR PËR ATLETET TUAJA

SI TË ZGJIDHNI ATLETE PËR VRAP

Në videon e re që është  regjistruar me ekipin e adidas Runners, ju keni mundësinë të dëgjoni këshillat e vrapuesve që do jenë të dobishëm gjatë zgjedhjes së këpucëve për vrap, si dhe të mësoni ndryshimin themelor midis këpucëve të vrapimit për vrapues maratonë, gjysmë vrapues maratonë dhe vrapuesit në distanca të shkurtra.