në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

pagesa cash dhe pagesa me kartë

+35544511222

Dëshironi më shumë energji në çdo hap që hidhni?

Njihuni me atletet e vrapimit adidas Ultraboost 22 - një model që mundëson zbutje më të madhe, stabilitet dhe komoditet të plotë të këmbëve.

I thoni lamtumirë mbipronimit dhe mirëprisni rikuperimin më intensiv të energjisë që keni ndjerë deri më tani!

ADIDAS PREDATOR EDGE