në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

pagesa cash dhe pagesa me kartë

+35544511222

Koleksioni i ri i atleteve, veshjeve dhe aksesorëve për meshkuj ka gjithçka që ju nevojitet për të bërë kombinimet tuaja perfekte.
Shikoni modelet e markave Nike, adidas, Champion, Under Armour etj, të cilat do të sjellin një stil unik në veshjet tuaja.

ADIDAS PREDATOR EDGE