Revista

Ecovision
Sport Vision këtë vit, së bashku me ju, shënon muajin prill si muajin e ekologjisë dhe mbrojtjes së mjedisit dhe në këtë mënyrë jep një kontribut të vogël por domethënës për planetin tonë përmes projektit Eco Vision.
22.
Apr
Lajme
Hyrja në Vitin e Ri mund të jetë momenti i përsosur për të vendosur objektiva dhe për të marrë vendime që do t'ju motivojnë të përmirësoni aftësitë tuaja atletike. Një kapitull i ri sjell me vete risi dhe frymëzim, dhe vendimet sportive bëhen çelësi për të hapur derën drejt suksesit personal.
19.
Jan
Vrapim
Ndërsa mund të mendoni se kur shihni borë apo shi jashtë dritares suaj është më e sigurt të qëndroni në shtëpi nën batanije dhe të mos i vishni atletet e vrapimit deri në pranverë, në të vërtetë nuk duhet të jetë kështu.
19.
Jan
Vrapim
Garat me pengesa, ose garat OCR, janë gara off-road ku përveç kilometrave të kaluara, duhet të kaloni edhe pengesa të ndryshme përgjatë kursit.
21.
Dec
Stërvitje
Pavarësisht nëse jeni duke vrapuar, duke bërë palestër, çiklizëm apo ndonjë aktivitet tjetër sportiv, kjo pjesë e rëndësishme e veshjeve të femrave ofron mbështetje dhe rehati gjatë stërvitjes dhe në këtë mënyrë rrit performancën sportive.
21.
Dec
Outdoor
Natyra lëviz, frymëzon, ju bën të ndiheni më mirë - kështu që pse të mos kapni çantën e shpinës dhe të shkoni në një tjetër aventurë në natyrë?
01.
Dec
Lajme
Pronimi i këmbës është një temë e lënë pas dore padrejtësisht, si në mesin e sportistëve rekreativë ashtu edhe në mesin e njerëzve që merren herë pas here me aktivitete sportive.
14.
Nov
Stërvitje
Fleksibiliteti është po aq i rëndësishëm sa forca juaj. Fleksibiliteti dhe lëvizshmëria lejojnë indet dhe nyjet tuaja të lëvizin përmes një gamë të plotë lëvizjesh.
25.
Oct
Stërvitje
Në ditët e sotme, kur shpejtësia konsiderohet prioritet, nuk është e pazakontë që shumë njerëz të kërkojnë një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për një trup muskuloz.
20.
Oct
Vrapim
Në pjesën tjetër të tekstit, marrim parasysh avantazhet dhe disavantazhet e vrapimit në mëngjes, gjatë ditës dhe në mbrëmje - kohë e cila sjell më shumë përfitime.
18.
Oct
Lifestyle
Nëse keni probleme me çrregullimet e të ngrënit, duhet të kërkoni ndihmë profesionale dhe nëse thjesht ju pëlqen të hani, si kur duhet ashtu edhe kur nuk duhet, ne kemi disa këshilla për ju.
18.
Oct
Outdoor
Në këtë udhëzues për zgjedhjen e atleteve të duhura për sportet në natyrë, ne krahasojmë avantazhet e dy llojeve të atleteve për raste të tilla.
18.
Oct
Stërvitje
Disa këshilla për ta bërë më të lehtë për ju kthimin në rutinën tuaj normale të punës dhe ushtrimeve.
29.
Sep
Lajme
Nëse keni një çantë shpine me cilësi të lartë, do ta përdorni vit pas viti, derisa t'ia kaloni një nxënësi më të ri.
14.
Sep
Stërvitje
Dita e mirë duket që në mëngjes është një thënie që merr shumë kuptim. Pavarësisht nëse jeni një zog mëngjesi apo jo, gjërat e para që bëni menjëherë pas zgjoheni kanë një ndikim të madh në pjesën tjetër të ditës tuaj.
14.
Sep
Stërvitje
Në një kërkim pakompromis për sukses, ne shpesh shkojmë në kufijtë ekstremë të qëndrueshmërisë gjatë stërvitjeve.
14.
Sep
Lajme
Pushimet verore po përfundojnë dhe së shpejti zilja e parë e vitit të ri shkollor është gati të bjerë.
08.
Sep
Lajme
Si aventurierë ne duhet të jemi të përgatitur për të gjitha sfidat me të cilat mund të përballemi; Vonesa të papritura, radhë potencialisht të gjata në kufi ose qëndrimi ulur për orë të tëra në një zonë me ajër të kondicionuar në aeroport.
11.
Aug
Outdoor
Për të gjithë ata që e duan komoditetin e akomodimit në hotel, kjo do të jetë një largim i jashtëzakonshëm nga zona e rehatisë.
21.
Jul
Vrapim
Nëse vrapimi është aktiviteti juaj i rregullt, atëherë hidratimi i duhur është një mësim i rëndësishëm për ju.
13.
Jul
Lajme
Zgjedhja e rrobave të banjës perfekte mund të jetë një sfidë e vërtetë, por me disa këshilla dhe udhëzime, çdo femër mund të gjejë modelin që do t'i përshtatet në mënyrë ideale trupit dhe temperamentit të saj.
11.
Jul
Lajme
Koleksioni i ri veror lëshon gëzimin e jetës përmes dizajnit modern dhe komoditetit që është gjithmonë në trend.
07.
Jul