në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

pagesa cash dhe pagesa me kartë

+35544511222

BACK TO SCHOOL CHAMPION

Edhe këtë vit Sport Vision ka përgatitur  sete të përshtatshme dhe komode për nxënësit e shkollës! Zgjidhni kombinimin tuaj të preferuar të atleteve, kostumeve dhe çantave të shkollës,  shtojini në shportë dhe i gjithë seti do të llogaritet me një çmim special prej vetëm 9900 LEK.

Shikoni të gjithë artikujt që mund të kombinohen KËTU.