TRANSPORT FALAS

në të gjithë Shqipërinë

MËNYRAT E PAGESËS

pagesa cash dhe pagesa me kartë

NA KONTAKTONI:

+35544511222

KENI NEVOJË PËR NDIHMË PËR TË BËRË POROSI?

   

UNË MUNDEM

I dizenjuar për të ndihmuar çdo atlet të arrijë qëllimet e tij, koleksioni i ri i atleteve për meshkuj dhe femra i Under Armour bie plotësisht dakort me sloganin e fushatës sonë - UNË MUNDEM

VESHJE PËR MESHKUJ
ATLETE PËR MESHKUJ
PAJISJE


ZGJIDHNI SPORTIN TUAJ

VESHJE PËR FEMRA
STËRVITJE
VRAPIM