në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

pagesa cash dhe pagesa me kartë

+35544511222


Bëhuni autentik, modern dhe gati për sfidat e përditshme duke veshur disa nga modelet më të fundit dhe lifestyle për meshkuj.


A po kërkoni diçka krejtësisht të re dhe ndryshe? Shikoni tendencat kryesore për pranverën kur bëhet fjalë për atletet, veshjet dhe aksesorët për femra. Nga prerje perfekte, ngjyra
pranverore,
materiale të rehatshme, variante me të shkurtra dhe me të gjata - do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për t'u dukur stil në çdo aktivitet gjatë ditës.

Aktivitetet e të vegjëlve tuaj bëhen një kënaqësi e vërtetë me logo të ndryshme, shumëngjyrëshe dhe detaje të theksuara të modeleve më të fundit nga koleksioni për fëmijë.

Detaje

Për ata që janë gjithmonë në kërkim të një stili krejtësisht të ri dhe të veçantë, koleksioni aktual sportiv dhe lifestyle për adoleshentët ka gjithçka që ju nevojitet.

Detaje

Pavarësisht nëse jeni në palestër, në qytet ose thjesht duke shijuar ditën tuaj, koleksioni i ri ju sjell ekuilibrin e përsosur të rehatisë dhe funksionalitetit.

Veshjet, atletet dhe aksesorët nga modelet më të fundit Pranverë/Verë 2023 janë të dizajnuara me fokus në materialet cilësore, ngjyrat energjike dhe detajet, për t'ju dhënë ndjesi rehatie dhe performancë më të mirë në çdo rast.