në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

pagesa cash dhe pagesa me kartë

+35544511222

Çdo vit shkollor meriton një fillim të shkëlqyer! Zgjidhni Nike dhe bëhuni pjesë e aventurave të reja me markën tuaj të preferuar.

Pavarësisht nëse jeni në fushë apo në klasë, kthejeni çdo aktivitet në argëtim me modelet më të fundit për djem.

Detaje

Gjeni mbështetjen që ju duhet dhe kapërceni të gjitha sfidat me besim dhe stil me aksesorët sportiv për vajza.

Detaje

Përcaktoni stilin tuaj dhe bëhuni frymëzimi i dikujt ndërsa vishni atlete, xhup ose çantë shpine nga modelet më të fundit për adoleshentë.

Kthimi në shkollë nuk ka qenë kurrë më entuziast se kaq! Nga atlete të rehatshme deri tek çantat sportive funksionale, në ofertën e Nike do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për një vit të paharrueshëm shkollor.

TRENDING SCHOOL FITS