SPORT&BONUS është një program besnikërie që ofron përfitime të ndryshme për klientët në dyqanet e Sport Vision si dhe në dyqanin online SPORTVISION.AL.

Hapja e kartës SPORT&BONUS është falas dhe mund ta merrni në më pak se dy minuta në dyqanet e Sport Vision ose mund të regjistroheni në faqen e web-it Sport&Bonus dhe ta merrni kartën në çdo dyqan Sport Vision.

Çfarë përfitoni me programin SPORT&BONUS?

  • Bonus i mirëseardhjes - Ju merrni një ulje prej 5% menjëherë në blerjen e parë pas regjistrimit në program.
  • Bonus në çdo blerje! Përdorni kartën tuaj SPORT&BONUS në çdo blerje dhe përfitoni një ulje në blerjen e rradhës.
  • Sa më shumë të blini - aq më shumë bonus përfitoni! Karta Sport&Bonus ju lejon të grumbulloni pikë dhe sa më shumë pikë të grumbulloni aq më i lartë është bonusi që fitoni. Pikët e fituara gjatë një blerjeje janë të vlefshme për 6 muaj.
  • Ulje me Sport&Bonus - Shikoni produktet që janë me ulje çdo ditë vetëm me kartën SPORT&BONUS.
  • Oferta speciale, të parët për ulje, surpriza për ditëlindje dhe shumë përfitime të tjera...

Lexoni rregullat e programit SPORT&BONUS për të marrë informacion më të saktë për të gjitha përfitimet, si dhe përgjigjet që kemi përgatitur për pyetjet e mundshme nga anëtarët në lidhje me përdorimin e përfitimeve në dyqanin online.

 

SI MUND TA SHIKOJ OFERTËN ME KARTËN SPORT&BONUS?

KLIKONI NË BANNERIN “ULJE SPORT&BONUS”.

Përveç kësaj, të gjitha produktet që janë me ulje SPORT&BONUS janë të shënuara me një etiketë  dhe përshkrim që ju mund t'i dalloni lehtësisht.

 

Duke klikuar mbi etiketën , mund të aksesoni të gjithë ofertën që përfitohet me kartën.

KU DUHET TË VENDOS NUMRIN E KARTËS?

Ju vendosni numrin e kartës në shportë pasi të shtoni një ose më shumë produkte në të. Kur vendosni një numër karte, duhet të klikoni PERDORNI ULJEN për të llogaritur përfitimet.

SI MUND TË SHOH SE SI APLIKOHET ULJA NE PRODUKTE ME KARTEN SPORT&BONUS?

Ju duhet ta shtoni produktin në shportë, të vendosni numrin e kartës tuaj në seksionin e kartës SPORT&BONUS dhe të klikoni PËRFITONI ULJEN.

Më pas shporta do të rifreskohet dhe do të shihni në të çmimin e produktit të ulur me SPORT&BONUS.

A PËRFITOJ PIKË PASI VENDOS NUMRIN E KARTËS?

Në momentin që vendosni numrin e kartës dhe klikoni butonin PËRFITONI ULJEN, sistemi do të llogarisë vetëm përfitimet e mundshme bazuar në produktet në shportën tuaj. Vetëm kur ju klikoni butonin KONFIRMO dhe krijoni me sukses një porosi, sistemi do të rezervojë pikë bazuar në blerjen tuaj.

Pas 20 ditësh nga krijimi i porosisë, nëse nuk keni refuzuar porosinë, pikët do të jenë të disponueshme për ju, në llogarinë tuaj.

SI FUNKSIONON GRUMBULLIMI I PIKËVE?

Pas çdo blerjeje në dyqane ose në webshopin e partnerit të programit, anëtari fiton 1 pikë për çdo 250 ALL të shpenzuar. Çdo pikë (bonus) e fituar, në varësi të statusit aktual të anëtarit, konvertohet në një ulje prej 3, 4, 5, 7.5 ose 9% për blerjen e radhës dhe regjistrohet në kartën SPORT&BONUS.