Tabela e masave për veshje

Tabela e masave të veshjeve  adidas për meshkuj
Masa S M L XL 2XL 3XL
Perimetri i kraharorit 88-94 95–102 103–111 112–121 122–132 133-144
Perimetri i belit 76–82 83–90 91–99 100–109 110–121 122-134
Perimetri i vitheve 87–93 94–101 102–110 111–119 120–128 129-138

 

Tabela e masave të veshjeve  adidas për femra
Masa XS S M L XL 2XL
Perimetri i kraharorit 77-82 83-88 89-94 95-101 102-109 110-118 
Perimetri i belit 61-66 67-72 73-78 79-85 86-94 95-104
Perimetri i vitheve 86-91 92-97 98-103 104-110 111-117 118-125

 

Tabela e masave të veshjeve  adidas për djem
Masa 110 116 122 128 134 140 146 152 158 164 170 176
Perimetri i kraharorit 56.5-58 58.5-60.5 61-63 63.5-64  64.5-67.5 68-71 71.5-74.5 75-78 78.5-82 82.5-86 86.5-89 89.5-91.5
Perimetri i belit 54.5-55 55.5-56 56.5-57 57.5-59 59.5-61.5 62-63.5 64-66  66.5-68 68.5-70.5 71-73 73.5-74.5 75-76.5
Perimetri i vitheve 60.5-62 62.5-64 64.5-66 66.5-68 68.5-71 71.5-74.5 75-77.5 78-81 81.5-85 85.5-89 89.5-91.5 92-94

 

Tabela e masave të veshjeve  adidas për vajza
Masa 110 116 122 128 134 140 146 152 158 164 170
Perimetri i kraharorit 56.5-58 58.5-60.5 61-63 63.5-64  65.5-68.5 69-71.5 72-75 75.5-78 78.5-80.5 81-82.5 83-87
Perimetri i belit 54.5-55 55.5-56 56.5-57 57.5-59 58.5-60 60.5-62 62.5-63.5 64-65.5 66-66.5 67-67.5 68-70
Perimetri i vitheve 60.5-62 62.5-64 64.5-66 66.5-68 70.5-73.5 74-77 77.5-80.5 81-84 84.5-86 86.5-88 88.5-92

 

Njoftim: Masat në CM janë orientuese, kështu që ju mund të përcaktoni masën më  lehtë dhe më saktë. Masat në CM kopjohen nga specifikimet e produktit dhe ekziston mundësia e devijimit në modele të caktuara.

Tabela e masave të veshjeve Champion për meshkuj
Masa S M L XL 2XL 3XL
Perimetri i kraharorit 82-91 92–101 102–111 112–122 123–132 133–142
Perimetri i belit 67–76 77–86 87–96 97–106 107–116 117–127

 

Tabela e masave të veshjeve Champion për femra
Masa XS S M L XL 2XL 3XL
Perimetri i kraharorit 78-81 82-86 87-91 92-99 100-105 106-111 112-116
Perimetri i belit 58-61 65-66 67-71 72-78 79-87 88-96 97-106
Perimetri i vitheve 84-87 88-92 93-97 98-105 106-114 115-123 124-129

 

Tabela e masave të veshjeve Champion për fëmijë
Masa 3-4 Vjet 5-6 Vjet 7-8 Vjet 9-10 Vjet 11-12 Vjet 13-14 Vjet
Lartësia 102-107 114-119 126-131 138-143 150-155 162-167

 

Njoftim: Masat në CM janë orientuese, kështu që ju mund të përcaktoni masën më  lehtë dhe më saktë. Masat në CM kopjohen nga specifikimet e produktit dhe ekziston mundësia e devijimit në modele të caktuara.

Tabela e masave të veshjeve Colmar për meshkuj  
Masa 44 46 48 50 52 54 56 58 60
INT. XS S M M L L/XL XL XL/XXL XXL
Perimetri i kraharorit 86-90 90-94 94-98 98-102 102-106 106-110 110-114 114-118 118-122
Perimetri i belit 72-76 76-80 80-84 88-92 92-96 96-100 100-104 104-108 108-112
Perimetri i vitheve 88-92 92-96 96-100 100-104 104-108 108-112 112-116 116-120 120-124

 

Tabela e masave të veshjeve Colmar për femra
Masa 32 34 36 38 40 42 44
INT. XXL XS S M L XL XXL
Perimetri i kraharorit 78-82 82-86 86-90 90-94 94-98 98-102 102-106
Perimetri i belit 58-62 62-66 66-70 70-74 74-78 78-82 82-86
Perimetri i vitheve 84-88 88-92 92-96 96-100 100-104 104-108 108-112

Njoftim: Masat në CM janë orientuese, kështu që ju mund të përcaktoni masën më  lehtë dhe më saktë. Masat në CM kopjohen nga specifikimet e produktit dhe ekziston mundësia e devijimit në modele të caktuara.

Tabela e masave të veshjeve Helly Hansen për meshkuj
Masa XS S M L XL 2XL 3XL
Perimetri i kraharorit 86-92 93-99 100-105 106-110 111-117 118-124 125-129
Perimetri i belit 72-79 80-85 86-92 93-98 99-103 104-108 109-115
Perimetri i vitheve 86-92 93-99 100-105 106-110 111-117 118-124 125-129

 

Tabela e masave të veshjeve Helly Hansen për femra
Masa XS S M L XL 2XL
Perimetri i kraharorit 76-83 84-89 90-95 96-102 103-107 108-112
Perimetri i belit 59-65 66-71 72-78 79-84 85-89 90-94
Perimetri i vitheve 82-89 90-95 96-102 109-108 109-114 115-120

 

Tabela e masave të veshjeve Helly Hansen për fëmijë
Masa 6 8 10 12 14 16
Perimetri i kraharorit 61-65 66-71 72-78 79-84 85-92 92-97
Perimetri i belit 57-60 61-64 65-66 67-68 69-74 75-80
Perimetri i vitheve 66-69 70-73 74-79 80-85 86-91 92

Njoftim: Masat në CM janë orientuese, kështu që ju mund të përcaktoni masën më  lehtë dhe më saktë. Masat në CM kopjohen nga specifikimet e produktit dhe ekziston mundësia e devijimit në modele të caktuara.

Tabela e masave të veshjeve Icepeak për meshkuj  
Masa 44 46 48 50 52 54 56 58 60
INT. XXS XS S M L XL 2XL 3XL 4L
Perimetri i kraharorit 88 92 96 100 104 108 112 116 120
Perimetri i belit 73 78 83 88 93 98 103 108 113
Perimetri i vitheve 92 96 100 104 108 112 116 116 120

 

Tabela e masave të veshjeve Icepeak për femra
Masa 32 34 36 38 40 42 44 46 48
Perimetri i kraharorit 76 80 84 88 92 96 100 104 110
Perimetri i belit 61 64 67 70 74 78 82 86 91
Perimetri i vitheve 87 90 93 96 99 102 106 110 115

Njoftim: Masat në CM janë orientuese, kështu që ju mund të përcaktoni masën më  lehtë dhe më saktë. Masat në CM kopjohen nga specifikimet e produktit dhe ekziston mundësia e devijimit në modele të caktuara.

Tabela e masave të veshjeve Killtec për meshkuj
Masa 40 42 44 46 48
INT. S M L XL XXL
Perimetri i kraharorit 96 100 104 108 112
Perimetri i belit 76 81 86 91 96
Perimetri i vitheve 97 102 107 109 114

 

Tabela e masave të veshjeve Killtec për femra
Masa 34 36 38 40 42 44 46
INT. S S M M L L XL
Perimetri i kraharorit 84 89 94 99 104 107 117
Perimetri i belit 76 84 89 94 99 102 107
Perimetri i vitheve 89 97 99 102 109 112 119

 

Tabela e masave të veshjeve Killtec për djem
Masa 8 10 12 14 16
Perimetri i kraharorit 69 71 76 81 86
Perimetri i belit 65.5 69 72 75 78.5
Perimetri i vitheve 73.5 77.5 84 90 95

 

Tabela e masave të veshjeve Killtec për vajza
Masa 8 10 12 14 16
Perimetri i kraharorit 64 71 76 81 86
Perimetri i belit 58.5 61 63.5 68.5 71
Perimetri i vitheve 59 66 72 77 83

Njoftim: Masat në CM janë orientuese, kështu që ju mund të përcaktoni masën më  lehtë dhe më saktë. Masat në CM kopjohen nga specifikimet e produktit dhe ekziston mundësia e devijimit në modele të caktuara.

Tabela e masave të veshjeve Nike për meshkuj
Masa S M L XL 2XL 3XL 4XL
Perimetri i kraharorit 88-96 96–104 104–112 112–124 124–136 136–148 147–160
Perimetri i belit 73–81 81–89 89–97 97–109 109–121 121–133 133–145
Perimetri i vitheve 88–96 96–104 104–112 112–120 120–128 128–136 136–145

 

Tabela e masave të veshjeve Nike për femra
Masa XS S M L XL 2XL
Perimetri i kraharorit 76-83 83-90 90-97 97-104 104-114 114-124
Perimetri i belit 60-67 67-74 74-81 81-88 88-98 98-108
Perimetri i vitheve 84-91 91-98 98-105 105-112 112-120 120-128

 

Tabela e masave të veshjeve Nike për adoleshentë (djem)
Masa XS S M L XL
Perimetri i kraharorit 64.5–66 66–69 69–75 75–81.5 81.5–88.5
Perimetri i belit 59.5–61.5 61.5–65 65–69 69–72.5 72.5–75.5
Perimetri i vitheve 68.5–71 71–74.5 74.5–79.5 79.5–84.5 84.5–89.5

 

Tabela e masave të veshjeve Nike për adoleshentë (vajza)
Masa XS S M L XL
Perimetri i kraharorit 64.5–66 66–69 69–75 75–85.5 85.5–92.5
Perimetri i belit 59.5–61 61–64 64–68 68–71.5 71.5–74.5
Perimetri i vitheve 68.5–73 73–78.5 78.5–83.5 83.5–88.5 88.5–93.5

 

Tabela e masave të veshjeve Nike për fëmijë
Masa XS S M L XL
Perimetri i kraharorit 53–56 56–59 59–61 61–63 63–66
Perimetri i belit 54–56 56–58 58–59 59–60 60–61
Perimetri i vitheve 56–59 59–61 61–63 63–66 66–70

 

Tabela e masave të veshjeve Nike për fëmijë
Masa 0-3 3-6 6-9 9-12 12-18 18-24 24-36 36-48
Perimetri i kraharorit 41–43 43–45 45–47 47–48 48–50 50–52 52–53 53-56
Perimetri i belit 42–45 45–47 47–48 48–50 50–52 52–54 54–54 54-56
Perimetri i vitheve 42–45 45–47 47–48 48–50 50–52 52–54 54–56 56-59

 

Njoftim: Masat në CM janë orientuese, kështu që ju mund të përcaktoni masën më  lehtë dhe më saktë. Masat në CM kopjohen nga specifikimet e produktit dhe ekziston mundësia e devijimit në modele të caktuara.

Tabela e masave të veshjeve Under Armour për meshkuj
Masa XS SM MD LG XL 2XL 3XL
Perimetri i kraharorit 76-81 86-92 96-102 106-112 116-122 127-132 137-142
Perimetri i belit 67-70 72-76 80-85 89-94 99-104 109-116 121-127
Perimetri i vitheve 81-84 86-90 94-98 102-107 112-117 122-127 132-137

 

Tabela e masave të veshjeve Under Armour për femra
Masa XS SM MD LG XL 2XL
Perimetri i kraharorit 83-85 88-90 93-95 99-103 107-110 114-118
Perimetri i belit 65-67 70-72 75-77 81-85 89-93 97-100
Perimetri i vitheve 88-90 93-95 98-100 104-108 112-116 119-123

 

Tabela e masave të veshjeve Under Armour për fëmijë
Masa YXS YSM YMD YLG YXL
Perimetri i kraharorit 61-64 66-69 72-76 80-85 90-95
Perimetri i belit 58-60 60-62 64-66 71-76 81-86
Perimetri i vitheve 64-66 70-72 76-81 86-91 97-102

Njoftim: Masat në CM janë orientuese, kështu që ju mund të përcaktoni masën më  lehtë dhe më saktë. Masat në CM kopjohen nga specifikimet e produktit dhe ekziston mundësia e devijimit në modele të caktuara.