në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

pagesa cash dhe pagesa me kartë

+35544511222

Këpucë
Për faqe
Filtriraj
Kategoritë
Rivendos filtrat
Gjinia
Qëllimi
Marka
Mosha
Masa
Tregoni më shumë
Çmimi
meshkuj
unisex
te-rritur
List: ECOVISION
41 produkt

ECOVISION

Si pjesë e projektit EcoVision, ne zgjedhim për ju modele eco-friendly që kontribuojnë në mbrojtjen dhe ruajtjen e mjedisit.

Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FX3594
Atlete për vrapim për meshkuj
4.900 LEK
Shuma e kursyer 39%
8.000 LEK
Masa
11
7
9
7-
8
9-
10-
8-
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:9
Atlete GW8336
Atlete për vrapim për meshkuj
6.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
8.700 LEK
Masa
12-
10-
11
7-
7
8
9-
12
8-
9
10
6-
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:9
Atlete GW8348
Atlete për vrapim për meshkuj
6.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
8.700 LEK
Masa
7-
9-
8
7
8-
9
10-
11
12
10
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:9
Atlete GW8342
Atlete për vrapim për meshkuj
6.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
8.700 LEK
Masa
7
9
8-
9-
7-
8
11
10-
12
12-
10
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete GZ6868
Atlete për vrapim për meshkuj
8.600 LEK
Shuma e kursyer 30%
12.300 LEK
Masa
7
9
7-
8
8-
9-
10-
10
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete 1011B366-402
Atlete për vrapim për meshkuj
20.900 LEK
Shuma e kursyer 10%
23.200 LEK
Masa
11
9.5
10
7.5
8.5
8
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete 1011B338-001
Atlete për vrapim për meshkuj
12.200 LEK
Shuma e kursyer 10%
13.500 LEK
Masa
11
11.5
10
7.5
8
8.5
9.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete 1011B338-600
Atlete për vrapim për meshkuj
12.200 LEK
Shuma e kursyer 10%
13.500 LEK
Masa
8.5
9.5
10
11
7.5
8
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete 1011B440-005
Atlete për vrapim për meshkuj
26.600 LEK
Shuma e kursyer 10%
29.500 LEK
Masa
10
7.5
8.5
9.5
11
8
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete 1011B625-001
Atlete për vrapim për meshkuj
26.600 LEK
Shuma e kursyer 10%
29.500 LEK
Masa
9.5
10
11
8
8.5
7.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete 1011B491-004
Atlete për vrapim për meshkuj
14.900 LEK
Shuma e kursyer 10%
16.500 LEK
Masa
8.5
11
11.5
7.5
9.5
8
10
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete 1201A631-007
Atlete lifestyle për meshkuj
21.200 LEK
Shuma e kursyer 10%
23.500 LEK
Masa
8.5
9.5
10
7.5
11
8
11.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete DH3162-001
Atlete lifestyle për meshkuj
7.000 LEK
Shuma e kursyer 40%
11.600 LEK
Masa
10
7.5
8
8.5
9
9.5
11
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:5
Atlete DH2987-001
Atlete lifestyle për meshkuj
11.600 LEK
Masa
12
10
9.5
8
12.5
8.5
11
9
11.5
7.5
10.5
Univerzalno
7
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:5
Atlete DH2987-101
Atlete lifestyle për meshkuj
11.600 LEK
Masa
8.5
7.5
11
9
8
9.5
10
12
10.5
7
11.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:5
Atlete DH2987-100
Atlete lifestyle për meshkuj
10.400 LEK
Shuma e kursyer 10%
11.600 LEK
Masa
11
9
8
8.5
9.5
10
7.5
12
10.5
7
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:5
Atlete DH2987-002
Atlete lifestyle për meshkuj
11.600 LEK
Masa
11
8.5
9.5
7.5
8
10
12
9
7
Univerzalno
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete DN3577-100
Atlete lifestyle për meshkuj
13.200 LEK
Masa
9.5
8.5
9
10
11
8
7.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:9
Atlete DC3728-005
Atlete për vrapim për meshkuj
9.900 LEK
Masa
12
7.5
9
8
9.5
10
11
8.5
13
10.5
11.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:9
Atlete DC3728-004
Atlete për vrapim për meshkuj
5.500 LEK
Shuma e kursyer 44%
9.900 LEK
Masa
9
10
8.5
9.5
11
7.5
8
12
11.5
10.5
13
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:9
Atlete DC3728-102
Atlete për vrapim për meshkuj
9.900 LEK
Masa
10
Univerzalno
11
8
9
7.5
9.5
8.5
10.5
12
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:9
Atlete DC3728-003
Atlete për vrapim për meshkuj
8.900 LEK
Shuma e kursyer 10%
9.900 LEK
Masa
12
10
14
13
9
9.5
11
8
7.5
8.5
11.5
10.5
7
12.5