TRANSPORT FALAS

në të gjithë Shqipërinë

NA KONTAKTONI:

+35544511222

KENI NEVOJË PËR NDIHMË PËR TË BËRË POROSI?

   

Atlete

Për faqe
Rivendos filtrat
Gjinia
Tregoni më shumë
Qëllimi
Tregoni më shumë
Marka
Tregoni më shumë
Mosha
Masa
Tregoni më shumë
Çmimi
468 produkt
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete EF1102
1.800 LEK
Shuma e kursyer 50%
3.600 LEK
Masa
5-K
8-K
7K
6K
9-K
7-K
5K
4K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete F36603
1.800 LEK
Shuma e kursyer 50%
3.600 LEK
Masa
3K
2K
4K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete F36605
Shtresa e qëndrueshme e atleteve të fëmijëve të vegjël ju je...
1.800 LEK
Shuma e kursyer 50%
3.600 LEK
Masa
3K
4K
2K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete EF1103
1.800 LEK
Shuma e kursyer 50%
3.600 LEK
Masa
8-K
9-K
4K
6K
5-K
5K
7K
7-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FW4002
adidas TENSAUR I janë atlete për fëmijë unisex të destinuara p&eu...
Atlete për fëmijë
1.800 LEK
Shuma e kursyer 50%
3.600 LEK
Masa
7-K
9-K
7K
8-K
5K
5-K
6K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete EF1104
1.800 LEK
Shuma e kursyer 50%
3.600 LEK
Masa
9-K
7-K
7K
5-K
4K
5K
8-K
6K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FW8447
Këpucë për atletin tuaj të vogël. Rripi i rregullueshëm n&eu...
Atlete për fëmijë
2.100 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.100 LEK
Masa
10.5
2.5
11.5
1.5
12.5
3
12
13.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FV0395
Këpucë atletin tuaj të vogël. Rripi i rregullueshëm në atle...
2.100 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.100 LEK
Masa
2.5
12
12.5
10.5
11.5
3
13.5
1.5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete AR4162-004
2.100 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.100 LEK
Masa
8C
9C
6C
10C
5C
7C
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete EG4140
2.100 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.100 LEK
Masa
9-K
5-K
8-K
5K
7-K
7K
6K
4K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete AR4162-100
2.100 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.100 LEK
Masa
9C
8C
7C
10C
6C
Univerzalno
5C
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FW7614
adidas HOOPS 2.0 CMF janë atlete unisex për fëmijë të frymëz...
Atlete Unisex për fëmijë
2.200 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.300 LEK
Masa
7-K
6K
8-K
5K
5-K
7K
9-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete EF1097
2.200 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.300 LEK
Masa
1
10K
12-K
11K
13-K
2-
11-K
2
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete EH2570
2.200 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.300 LEK
Masa
6K
9-K
7-K
5-K
8-K
5K
7K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete EF1095
2.200 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.300 LEK
Masa
12-K
11-K
2-
1
13-K
11K
2
10K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete EF1093
2.200 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.300 LEK
Masa
11K
12-K
2
13-K
11-K
10K
1
2-
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete S32054
2.200 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.300 LEK
Masa
2
Univerzalno
2-
1
10K
3-
6-
12-K
11K
11-K
3
6
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FW5146
Këto atlete për fëmijë ofrojnë komoditet dhe lehtësi gjat&eu...
Atlete për fëmijë
2.200 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.300 LEK
Masa
7K
9-K
5K
8-K
4K
5-K
6K
7-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete EF0117
2.200 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.300 LEK
Masa
5-K
5K
8-K
7K
4K
9-K
6K
7-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FW3994
adidas TENSAUR C janë atlete për djem dhe vajza. Ato janë komode dhe të...
Atlete për fëmijë
2.200 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.300 LEK
Masa
11K
13-K
10K
11-K
12-K
2-
1
2
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete EF0118
2.200 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.300 LEK
Masa
5-K
9-K
6K
4K
5K
7-K
8-K
7K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FW5147
2.200 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.300 LEK
Masa
9-K
8-K
7K
5-K
6K
4K
5K
7-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:2
Atlete BQ5453-002
2.300 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.500 LEK
Masa
7C
6C
5C
9C
8C
10C
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete UMF201B106-02
2.300 LEK
Shuma e kursyer 49%
4.500 LEK
Masa
34
38
36
39
37
33
35
string(0) ""
string(0) ""