TRANSPORT FALAS

në të gjithë Shqipërinë

NA KONTAKTONI:

+35544511222

KENI NEVOJË PËR NDIHMË PËR TË BËRË POROSI?

   

Produkte

Për faqe
Filtriraj
Rivendos filtrat
Gjinia
Tregoni më shumë
Qëllimi
Tregoni më shumë
Marka
Tregoni më shumë
Mosha
`
Çmimi
adidas
606 produkt
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY9605
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
9.300 LEK
Shuma e kursyer 20%
11.600 LEK
Masa
9
7-
8
10-
7
9-
8-
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY9153
adidas RESPONSE SR janë atlete për meshkuj për vrapim të përshtat...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
8.700 LEK
Shuma e kursyer 20%
10.900 LEK
Masa
10-
8
9-
8-
7-
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY6685
adidas DURAMO SL janë atlete për meshkuj për vrapim që janë gjith...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
6.400 LEK
Shuma e kursyer 20%
8.000 LEK
Masa
9-
8
10-
8-
7-
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY8891
adidas DURAMO SL janë atlete unisex për fëmijë që aktivë , t...
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
5.200 LEK
Shuma e kursyer 20%
6.500 LEK
Masa
5-
4
6-
4-
6
5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FX8733
adidas RESPONSE SR janë atlete për meshkuj për vrapim të përshtat...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
8.700 LEK
Shuma e kursyer 20%
10.900 LEK
Masa
7
8-
9
7-
8
10
9-
10-
6-
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY6680
adidas DURAMO SL janë atlete për meshkuj për vrapim që janë gjith...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
6.400 LEK
Shuma e kursyer 20%
8.000 LEK
Masa
Univerzalno
10-
7-
8-
9-
9
8
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY7795
adidas COURT BOLD janë atlete për femra për veshje të përditshme....
Atlete për femra
array(0) {
}
6.400 LEK
Shuma e kursyer 20%
8.000 LEK
Masa
5-
4-
6-
5
4
6
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY6683
adidas DURAMO SL janë atlete për meshkuj për vrapim që janë gjith...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
6.400 LEK
Shuma e kursyer 20%
8.000 LEK
Masa
9
7-
9-
8
8-
7
10-
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FZ2857
Atletet për meshkuj adidas KAPTIR SUPER janë të destinuara për të...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
11.600 LEK
Shuma e kursyer 20%
14.500 LEK
Masa
8
7-
9-
7
10-
9
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY6682
adidas DURAMO SL janë atlete për meshkuj për vrapim që janë gjith...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
6.400 LEK
Shuma e kursyer 20%
8.000 LEK
Masa
9
8-
9-
10-
7-
7
8
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY6719
Atletet për meshkuj adidas GALAXY 5 SHOES janë jashtëzakonisht të leht...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
5.800 LEK
Shuma e kursyer 21%
7.300 LEK
Masa
9-
8
7
8-
7-
10
10-
9
11
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FZ2469
adidas ADVANTAGE janë atlete për meshkuj. Ky model i dizajnit asimetrik ësh...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
8.700 LEK
Shuma e kursyer 20%
10.900 LEK
Masa
7-
9
7
8-
9-
10-
8
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY6720
adidas GALAXY 5 janë atlete për meshkuj për vrapim, ideale për rutin&e...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
5.800 LEK
Shuma e kursyer 21%
7.300 LEK
Masa
9
10-
8
9-
8-
7-
7
11
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY9173
adidas DURAMO SL Dhe janë atlete për fëmijë që janë aktiv&eu...
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
4.100 LEK
Shuma e kursyer 20%
5.100 LEK
Masa
4K
9-K
5K
6K
7K
7-K
8-K
5-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FZ2869
Atletet për meshkuj adidas KAPTIR SUPER janë të destinuara për të...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
11.600 LEK
Shuma e kursyer 20%
14.500 LEK
Masa
6-
9-
8
10-
7
8-
9
7-
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY9175
adidas DURAMO SL Dhe janë atlete për fëmijë që janë aktiv&eu...
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
4.100 LEK
Shuma e kursyer 20%
5.100 LEK
Masa
7K
7-K
6K
4K
9-K
5K
5-K
8-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FZ0093
Për vogëlushët e lëvizur, atletet për fëmijë Adidas RUN...
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
3.500 LEK
Shuma e kursyer 20%
4.400 LEK
Masa
4K
7K
5K
8-K
7-K
6K
9-K
5-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FZ2808
adidas RUNFALCON 2.0 janë atlete për meshkuj, të cilat janë frymë...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
6.400 LEK
Shuma e kursyer 20%
8.000 LEK
Masa
7-
9-
9
10
8
8-
7
11
10-
Univerzalno
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY9167
adidas DURAMO SL janë atlete unisex për fëmijë që janë aktiv...
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
4.600 LEK
Shuma e kursyer 21%
5.800 LEK
Masa
2-
1
12-K
10K
11K
2
11-K
13-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY9152
adidas RESPONSE SR janë atlete për meshkuj për vrapim të përshtat...
Atlete për meshkuj
array(0) {
}
8.700 LEK
Shuma e kursyer 20%
10.900 LEK
Masa
9
10-
7-
8
7
8-
9-
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY6746
Atlete për femra adidas GALAXY 5 SHOES janë jashtëzakonisht të lehta d...
Atlete për femra
array(0) {
}
5.800 LEK
Shuma e kursyer 21%
7.300 LEK
Masa
4-
5-
6
4
6-
5
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY9169
adidas DURAMO SL janë atlete unisex për fëmijë që janë aktiv...
array(0) {
}
4.600 LEK
Shuma e kursyer 21%
5.800 LEK
Masa
11-K
12-K
2-
2
1
10K
13-K
11K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY9176
adidas DURAMO SL Dhe janë atlete për fëmijë që janë aktiv&eu...
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
4.100 LEK
Shuma e kursyer 20%
5.100 LEK
Masa
4K
7-K
6K
7K
5-K
5K
9-K
8-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FZ0095
adidas RUNFALCON 2.0 janë atlete për fëmijë, të cilat janë f...
Atlete për fëmijë për vajza
array(0) {
}
3.500 LEK
Shuma e kursyer 20%
4.400 LEK
Masa
4K
6K
7-K
8-K
5-K
5K
7K
9-K