TRANSPORT FALAS

në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi vlerën 6000L

MËNYRAT E PAGESËS

pagesa cash dhe pagesa me kartë

NA KONTAKTONI:

+35544511222

KENI NEVOJË PËR NDIHMË PËR TË BËRË POROSI?

   

Si të krijoni profilin

KENI NEVOJË PËR NDIHMË?

NA KONTAKTONI NË +35544511222 OSE NË online@sportvision.al

Ju filloni regjistrimin duke klikuar mbi linkun  "regjistrimin" në këndin e sipërm të djathtë të ekranit ose duke klikuar KËTU.

Në dritaren për regjistrim plotësoni të dhënat tuaja dhe klikoni në butonin e regjistrimit. 

Pas konfirmimit, do të merrni njoftimin për fillimin e procesit të regjistrimit. Në adresën e emailit që keni përdorur për regjistrim, do të merrni udhëzime për përfundimin e procesit të regjistrimit.

Gjeni email dhe klikoni brenda linkut.

Pas kësaj ju do të ridrejtohet në faqen tonë dhe ju do të njoftoheni se regjistrimi është i suksesshëm. Pas kësaj ju do të merrni email me ju të dhënat e nevojshme.