TRANSPORT FALAS

në të gjithë Shqipërinë

MËNYRAT E PAGESËS

pagesa cash dhe pagesa me kartë

NA KONTAKTONI:

+35544511222

KENI NEVOJË PËR NDIHMË PËR TË BËRË POROSI?

   

Atlete

Për faqe
Filtriraj
Rivendos filtrat
Gjinia
Qëllimi
Tregoni më shumë
Marka
Mosha
Masa
Tregoni më shumë
Çmimi
vrapim
adoleshente
femije-te-vegjel
foshnje
32 produkt
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete S24059
Atlete për vrapim për fëmijë
array(0) {
}
2.500 LEK
Shuma e kursyer 31%
3.600 LEK
Masa
6K
9-K
5K
5-K
7K
7-K
8-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete S24054
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
2.500 LEK
Shuma e kursyer 31%
3.600 LEK
Masa
9-K
5-K
7-K
6K
8-K
5K
7K
4K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete S24053
Atlete për vrapim për fëmijë
array(0) {
}
2.500 LEK
Shuma e kursyer 31%
3.600 LEK
Masa
6K
7K
8-K
7-K
5K
5-K
9-K
4K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete H00159
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
2.500 LEK
Shuma e kursyer 31%
3.600 LEK
Masa
5K
7K
5-K
8-K
7-K
6K
4K
9-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete S24052
Atlete për vrapim për fëmijë
array(0) {
}
2.500 LEK
Shuma e kursyer 31%
3.600 LEK
Masa
5-K
6K
9-K
5K
7K
8-K
7-K
4K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FZ0095
adidas RUNFALCON 2.0 janë atlete për fëmijë, të cilat janë f...
Atlete për vrapim për fëmijë
array(0) {
}
3.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
4.400 LEK
Masa
4K
6K
7-K
8-K
5-K
5K
7K
9-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FZ0093
Për vogëlushët e lëvizur, atletet për fëmijë Adidas RUN...
Atlete për vrapim për fëmijë
array(0) {
}
3.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
4.400 LEK
Masa
4K
7K
5K
8-K
7-K
6K
9-K
5-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete S24050
Atlete për vrapim për fëmijë
array(0) {
}
3.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
4.400 LEK
Masa
12-K
1
11-K
10K
11K
2
13-K
2-
Univerzalno
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete S24042
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
3.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
4.400 LEK
Masa
10K
1
2-
11K
12-K
11-K
13-K
2
Univerzalno
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete S24051
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
3.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
4.400 LEK
Masa
11K
2
11-K
12-K
2-
1
10K
13-K
Univerzalno
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete GZ7721
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
3.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
4.400 LEK
Masa
11K
10K
12-K
13-K
2-
1
2
11-K
Univerzalno
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete S24049
Atlete për vrapim për fëmijë
array(0) {
}
3.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
4.400 LEK
Masa
12-K
11-K
Univerzalno
13-K
10K
11K
2-
1
2
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete GZ7428
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
3.100 LEK
Shuma e kursyer 30%
4.400 LEK
Masa
8-K
6K
5K
7-K
9-K
4K
7K
5-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete EG1584
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
3.600 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.100 LEK
Masa
11K
1
12-K
13-K
10K
2-
2
11-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY9176
adidas DURAMO SL Dhe janë atlete për fëmijë që janë aktiv&eu...
Atlete për vrapim për fëmijë
array(0) {
}
3.600 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.100 LEK
Masa
4K
7-K
6K
7K
5-K
5K
9-K
8-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete GZ7435
adidas RUNFALCON 2.0 C janë atlete për fëmijë unisex të destinuar...
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
3.600 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.100 LEK
Masa
2
11-K
13-K
2-
1
11K
10K
12-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FY9173
adidas DURAMO SL Dhe janë atlete për fëmijë që janë aktiv&eu...
Atlete për vrapim për fëmijë
array(0) {
}
3.600 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.100 LEK
Masa
4K
9-K
5K
6K
7K
7-K
8-K
5-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete S24036
Atlete për vrapim për fëmijë
array(0) {
}
3.600 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.100 LEK
Masa
6
3-
5
5-
4
6-
4-
Univerzalno
3
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FZ0113
Atlete për vrapim për fëmijë
array(0) {
}
3.600 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.100 LEK
Masa
1
12-K
11-K
11K
10K
2-
13-K
2
Univerzalno
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete S24033
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
3.600 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.100 LEK
Masa
4
5
3-
6-
4-
5-
6
Univerzalno
3
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete EF9258
Atlete për vrapim për fëmijë
array(0) {
}
3.600 LEK
Shuma e kursyer 50%
7.200 LEK
Masa
2
1-
13-K
1
13K
12-K
2-
10K
11K
11-K
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete S24035
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
3.600 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.100 LEK
Masa
6-
3-
5
6
4
4-
5-
Univerzalno
3
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete FZ0114
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
3.600 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.100 LEK
Masa
11-K
1
10K
12-K
13-K
11K
2-
2
Sačuvano u omiljne
Ngjyrat e disponueshme:1
Atlete GW2241
Atlete për fëmijë
array(0) {
}
4.100 LEK
Shuma e kursyer 29%
5.800 LEK
Masa
2-
11-K
11K
1
10K
12-K
13-K
2